• image
  • image
  • image
  • image

13sYVNL copy qO0P67B copy R0Y9bQq copy linkedin copy AZLUg1s copy

Project1

Cursisten exposeren
wanneer? In mei of juni hopen we dit feestje te vieren

De schilderlessen worden afgesloten met een overzichtsexpositie in het atelier. Iedereen die geïnteresseerd is in schilderen, schilderles, schilderworkshops en meer, is van harte welkom.

De cursisten hebben dit lesseizoen de basis geleerd van het portretschilderen. En er zijn zelfportretten geschilderd. Verrassend goed geslaagd! Wat een talent! De zelfportretten en ander werk wordt in het atelier, de gang, de tuin en soms zelfs in de woonkamer tentoongesteld. Wil je een kijkje nemen? Dat kan! De expositie is op zaterdag en zondag, check deze website welke data we hiervoor gaan plannen! 

Interesse in schilderles of schilderworkshop

Schilderen is een mooie hobby; het maakt je hoofd leeg, zet je gedlachten stil terwijl je iets moois aan het maken bent. Heerlijk creatief bezig zijn. Soms is het een grote stap om een hele schildercursus te gaan volgen. Daarom biedt Sonja Zeilmaker belangstellenden de kans om in twee, of drie middagen (of avonden) kennis te maken met lschildleren en schilderles volgen. Geschikt voor mensen die weifelen of het wel bij hen past, schilderen.

Heb je belangstelling om zo'n korte kennismakingsserie te volgen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je wordt dan op de hoogte gehouden van de schilderworkshops en korte cursussen.