• image
  • image
  • image
  • image

13sYVNL copy qO0P67B copy R0Y9bQq copy linkedin copy AZLUg1s copy

Project1

Zomer-schilder-activiteiten 2020

Buiten-schilderdagen 'en-plein-air'
Zaterdag 6 juni, zaterdag 4 juli en zondag 9 augustus wordt er op een mooie plek buiten geschilderd. Vind je het leuk, hou dan deze data alvast vrij. Heb je interesse? Stuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , ik stuur je graag meer informatie! Maar ook hier geldt: mits de maatregelen het toestaan! 

Zomerschilderweek
Ook deze zomer zou ik graag een zomer-schilderworkshop organiseren in het atelier. Je maakt in drie lessen (middag of avond) een fijn schilderij van flink formaat. Onderwerp naar keuze: bloemen, mensen of dieren. Kleine groep deelnemers (maximaal 6). Er zijn inspiratievoorbeelden in het atelier en alle materiaal zit bij de prijs van € 100,00 inbegrepen. Je kunt op verschillende tijdstippen deelnemen aan de les, maximaal 3 keer per schilderweek. Momenten: maandag-, dinsdag-, woensdag en donderdagavond, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag.
Data 
1e zomerschilderweek: maandag 13 – vrijdag 17 juli 
2e zomerschilderweek: maandag 3 – vrijdag 7 augustus

Heb je zin om mee te doen? Stuur een mailtje, dan ontvang je meer informatie!

 

 

 

Workshop schilderen met acrylverf  

Naast de schilderlessen worden in de periode september tot en met mei ook dagworkshops, masterclasses en andere activiteiten georganiseerd. Deze zijn geschikt voor de beginnende, en meer geoefende schilders.   
Een dagworkshop wordt gehouden in het atelier. Meestal op een zaterdag van 10.00 uur tot ca. 15.00 uur. Na een leerzame én fijne dag - mét gezellige lunch en nabespreking - ga je met een schilderij van eigen hand en naar eigen idee weer naar huis. Bij een dagworkshop staat een techniek, thema of verfsoort centraal. 

 

Foto's van eerdere workshops, informatie over data en prijzen vindt u ook op de facebookpagina van Atelier De Bonte Ezel.